Taxi Mario

Taxi-Mario, uw vriendelijke taxi uit IJsselstein, is een betrouwbare taxi die ritten verzorgt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Taxi-Mario staat voor klantvriendelijkheid, biedt net iets meer luxe, maar toch voor een schappelijke prijs.

Review:

"Super service, snelle reactie en fijne communicatie. Zeer tevreden over de dienstverlening, behulpzaam, erg klantvriendelijk, denkt altijd mee en bijna alles is mogelijk. 100% tevreden, ik zou het zeker iedereen aanraden. Daarnaast is het prettig dat ik niet aan een standaard pakket of abonnement vast zit en alleen de uren betaal die ik op dat moment nodig heb. Super bedankt voor alles en hoop nog lang met van A tot ZZP samen te werken."


Voor Taxi Mario mogen we de BTW aangiftes verzorgen, houden we de crediteurenlijst elke maand up to date en initieren eventuele incasso procedures.The Good Food

The Good Food is een streetfood restaurant waar u in een gezellige ambiance kan genieten van heerlijke wisselende wereldse gerechten vanuit alle windstreken.

Review:

"Het opstarten van een restaurant kost bij nader inzien meer tijd en energie dan ik had bedacht. Ilona heeft mij enorm geholpen met het opzetten van marketing campagnes en het ordenen van al mijn ideeen en acties. Al die chaos in stukjes hakken en dan pas aan de slag. Dat is van A tot ZZP.

Teksten verzinnen en tot een commercieel goed verhaal brengen is echt top. Sinds van A tot ZZP mijn site/menukaart heeft aangepakt en een redactioneel stuk heeft laten plaatsen is de toename van gasten enorm. Mijn complimenten voor de communicatie skills en het doorzettingsvermogen om mij te ontzorgen en vooral door te zetten met goede adviezen."


In de aanloop naar de opening van het nieuwe restaurant mogen ondersteunen bij diverse onderdelen. Zo hebben we voor het nieuwe concept een Marketing/Communicatie plan opgesteld en bewaakt. Teksten voor de nieuwe website geschreven, de lay-out van de menukaart onder de loep genomen, banners ontworpen en de receptie en opening mede-georganiseerd.

Sinds de succesvolle opening, ondersteunen wij The Good Food nog steeds met veel plezier bij het opzetten en uitrollen van diverse marketingacties.
Goodwill Bedrijfsvloeren

Specialist in de PVC vloerenbranche. Een bedrijf dat hoge kwaliteit PVC design vloeren en vloeistofdichte bedrijfsvloeren levert en aanbrengt in tal van branches.

Review:

"De samenwerking met van A tot ZZP zorgt ervoor dat ik me volledig kan richten op de verkoop van de vloeren en het uitbrengen van adviezen. Ik heb alle tijd om contacten te leggen, te verdiepen en te onderhouden met klanten en leveranciers, te doen wat ik leuk vind.

Alle randzaken met name op administratief vlak heb ik uitbesteed. Op een aantal vaste momenten in de week hebben we contact en lever ik de nodige input aan, binnen no time zijn de offertes, mailtjes of facturen de deur uit en is mijn administratie weer up to date. Waarom dit met Ilona zo goed werkt, is omdat ze aan één woord genoeg heeft en altijd een stap vooruit denkt."


In de opbouw van dit bedrijf alles vanaf stap 1 mogen ontwikkelen. Van het ontwerp van het logo en de visitekaartjes tot het bouwen van de website en het voorzien van content. Ook flyers en bedrijfskleding mochten hierbij niet ontbreken. Daarnaast het boekhoudprogramma en de offerte module ontworpen en ingericht.

Tot op de dag van vandaag verzorgen we de algehele administratie van offerte tot factuur, van BTW aangifte tot ICP opgave.